Tanssi- ja joogakurssit

A photo of J.M. Davies
Photo: Janne Mikkilä * Meikki: Rosa-Maria Ranta
Tanssi- ja joogatunneilla voi itse tekemisen ohella kuulla hauskoja elämänohjeita, kuten "Sydän, joka pelkää särkymistä, ei opi tanssimaan." Lisää elämänohjeita ja viihdettä on tarjolla myös J.M. Daviesin englanninkielisessä romaanissa Apsara's Dance ja tietenkin hänen self-help kirjassaan Lighten Up To Be Enlightened!. Lue myös juttu joogasta ilmaiseksi Johanna Marian suomenkielisestä blogista ja tanssista hänen englanninkielisestä blogistaan. Tilaa kätevästi myös ilmainen vuodenaikojen mukaan ilmestyvä uutiskirje.

Johanna on tanssinut jo yli 30 vuotta ja joogannut 20 vuotta. Tanssia ja joogaa hän on opettanut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan eri yritysten lisäksi myös tanssikouluissa muun muassa Helsinki Salsa Academyssä, Keho&Mielessä ja BailaBailassa. Syksyllä 2016 hän aloitti viikottaiset bachatatunnit SalsaStudiolla, Käenkuja 3 a C. Keväällä 2018 alkoi Virtuous Artsin omat tunnit perjantaisin Tapanilan Urheilukeskuksessa (Erätie 3), jotka jatkuvat taas 7.9. alkaen.


Apsarat - soolobachata ja jooga

24.4.2018 loppui kevään bachatan ladies' styling-kurssi apsaroille eli kaiken ikäisille aikuisille taivaallisille tanssijattarille suunnatut tunnit Helsingissä. Nyt on käynnissä ilmoittautuminen syksyn kurssille.

Ensin tanssimme itsemme taivaisiin bachatan tahdissa klo 17.30-18.30 (Apsarat) ja klo 18.30-20 (Master Class), jonka jälkeen joogaamme klo 20-21 itsemme vetreiksi ja täyteen valoa ja tasapainoa. Tunti loppuu loppurentoutukseen, jonka aikana voimme päästää irti kaikesta turhasta painolastista, jota olemme kantaneet kehossamme ja mielessämme. Tule kokemaan ajatuksettoman tilan autuus rentoutuneessa kehossa, jossa energiat virtaavat esteettä!


Voit siis osallistua vain yksittäiselle kurssille, mutta suosittelen kaikkia, sillä tanssi ja jooga tukevat toisiaan erinomaisesti. Bachatan monipuolisen kehonkäytön avulla opit luomaan itsellesi energisen ilotilan, jonka avullla elämä sujuu kuin tanssi ja joogan avulla pääset käsiksi halutessasi tyytyväiseen rauhan tilaan. Lähdemme rauhallisesti liikkeelle, mutta se ei tarkoita sitä, että pitkään tanssineillakaan/jooganneillakaan tulisi olemaan missään vaiheessa tylsää eli tule nauttimaan kanssamme ihanasta voimauttavasta sisarhengestä ja liikunnan ilosta! Saat paljon enemmän irti myös paritanssista opittuasi hallitsemaan ja käyttämään kehoasi monipuolisemmin.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@virtuousarts.com.


Johanna on keskittynyt viime vuosina vetämään joogaa tilauksesta eri yrityksissä. Sertifioiduksi joogaohjaajaksi hän kouluttautui kansainvälisessä Sivananda-keskuksessa Espanjassa vuonna 2008 ja kävi lisäkoulutuksessa Bahamasaarilla 2010.

Apsarat - taivaalliset tanssijattaret - sydämellisesti tervetuloa pääsemään kosketuksiin oman kauniin jumalaisen naiseutesi kanssa tanssin, hengityksen, joogan ja sisaryhteisön voimauttavan läsnäolon kautta.


Paribachatan Master Class -kurssi

Paribachatan Master Class -kurssi starttasi perjantaina 12.1.2018 ja on suunnattu keski- ja edistyneiden tason oppilaille. Sinne otettiin nyt keväällä 10 viejää ja 10 seuraajaa eli vain nopeat pääsivät mukaan ihanaan tiimiimme hiomaan bachatataitonsa huippuunsa. Syksyllä mukaan otetaan 15 paria ja opettajat, joten vielä pari mahtuu mukaan, joten toimi nopeasti!


Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@virtuousarts.com ja saat lisätietoja syksyn kursseihin liittyen. Tanssimme taas syksyllä joka perjantai aina puolitoista tuntia kerrallaan klo 18.30-20 tunnelmallisessa peilisalissa Tapanilan Urheilukeskuksessa "Erällä", Erätie 3, 00730 Helsinki. Tämän jälkeen on vielä mahdollisuus joogata ja saunoa yhdessä Erällä (omat saunat miehille ja naisille). Tapanilan Erällä on loistavat parkkipaikat, mutta myös julkisilla pääsee ihan viereen.

Bachata on Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva paritanssi, joka salsaa hitaampitempoisempana mahdollistaa monipuolisen kehonkäytön ja yhteyden parin kanssa. Hyödynnämme eri bachatatyylejä optimaalisen musiikin ilmentämisen oppimiseksi.


Bachatan drop-in tunnit

Kaikille avoimet drop-in viikkotunnit pidetään syyskuussa eteenpäin lauantaisin klo 13-16 SalsaStudiolla osoitteessa Käenkuja 3 a C, Helsinki.

Tiedusteluita tanssista ja joogasta sielulla ja suurella sydämellä, sekä loistavan kokonaisuuden TYKY-päivistä muun muassa akrobaattisella tanssiesityksellä voi suunnata osoitteeseen info at virtuousarts.com.Courses

The new courses start again in September 2018:


Bachata ladies's styling, Master Class of couple bachata and yoga

On Fridays Johanna will give classes at 17.30-18.30 we'll dance solo bachata where you'll learn all the styling to do in the Master Class at 18.30-20. At 20-21 we'll get relaxed, flexible and balanced with the help of yoga (you don't need your own yoga mat).

You can choose either just the dance or yoga but I recommed both because they compliment each other perfectly.


Master Class of couple bachata

Enroll by sending an email to info@virtuousarts.com.

Bachata is a Latin dance originally from the Dominican Republic that allows a rich array of body movement and real presence with your dance partner.


Drop-in Classes

From August 3rd 2018 onwards until the end of August all the drop-in classes will be as following:

17.30-18.30 ladies styling, open level

18.30-19.30 Couple bachata technique, intermediates + advanced

19.30-20.30 Couple bachata, intermediates + advanced

For more information, subscribe to the free seasonal letter. Do not hesitate to contact us via e-mail: info@virtuousarts.com.

Stay tuned for public classes and events for example via the Facebook page of Virtuous Arts!

We also offer a bachata fairytale show for companies either alone or together with a dance/yoga class for example as a program to different recreational days/Christmas programs.


"Ihmiset tulevat luokseni halutessaan elämästään aidompaa ja antoisampaa. Aito elämä on sitä, että uskaltaa pysähtyä, kykenee kuuntelemaan sisintään ja rakastaa niin paljon, että toimii maailmassa läsnäolevasti sisäisen viisautensa ohjaamana.

Tunneista saatua palautetta: "Kiitos taas viime sunnuntain tanssitunnista, sun tunneilla on aina niin kiva ja kannustava tunnelma! Aina tulee hyvä olo!"

 

Muistakaa tilata ilmainen kirje Johannalta. Seuraava kirje ilmestyy pian. Seuratkaa toimintaa myös suomeksi Facebookissa!